Eddig...

A Születésnap előadása Polgáron

Május 6-án, szombat este Polgáron adtuk elő a Születésnap című darabunkat az Ady Endre Művelődési Központ színháztermében. A közönség nagyszerű volt, a fogadtatásról pedig emberileg és szakmailag is csak szuperlatívuszokban lehet beszámolni. Külön köszönet Ferenczné Fajta Mária intézményvezető asszonynak a szervezésért és a vendéglátásért, és Tóth József polgármester úrnak a méltató szavakért és az ajándékért! Nekünk is felejthetetlen este volt!!!

BŐVEBBEN

Évértékelő közgyűlés

A BOREKO Egyesület 2016. december 17-én (szombaton) tartotta évértékelő közgyűlését egyik fő szponzorunk, a BOCZ-N Kft. üzemének klubhelyiségében. A beszámolót Bodnár Robin, az egyesület elnöke tartotta, majd a tagok hozzászólásai után elvégeztük a szükséges adminisztrációt. A formális rész befejezése után Reszegi Sándor egyesületi tagunk jóvoltából kiváló pörköltöt fogyasztottunk, majd közös játékkal és zenéléssel fejeztük be a sikeres estét. Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével a Bocz család is, akik bemutatták üzemüket a tagság érdeklődő tagjainak.

BŐVEBBEN

2016-os focibajnokság eredményei

Befejeződött a vasárnaponként megrendezett focisorozat 2016. évi idénye. A Boreko Egyesület focicsapata, a Daróczi Tamás Futball Klub rendkívül eredményesen szerepelt. A bajnokcsapatban Rehó János, a Boreko Egyesület gazdasági vezetője valamennyi mérkőzésen szerepelt. Emellett hátvédként, szervezőként, valamint kapitányként oszlopos tagja volt a csapatnak. Bodnár Robin, az Egyesület elnöke 135 góljával a sorozat gólkirálya lett.

BŐVEBBEN
logo